Kwaliteit van zorg

Wij streven in alles naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dat we slagen in het leveren van een hoge kwaliteit van zorg leest u onder andere op deze pagina.

TOF-wijkverpleging

PREZO Gouden keurmerk in de zorg

Alle locaties van de Frankelandgroep en Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep zijn in het bezit van het PREZO Gouden keurmerk in de zorg.

Daarnaast heeft de Frankelandgroep diverse onderscheidingen gekregen op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en een laag ziekteverzuim.

lees meer over onderscheidingen

Draagt u ons een warm hart toe?

Draagt u ons een warm hart toe?

Spreek dan uw waardering uit over onze locaties of Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep!

ZorgkaartNederland is een belangrijke website in Nederland waar belangstellenden zich, op basis van reviews van andere mensen, kunnen oriënteren op bijvoorbeeld een hulpverlener of zorginstelling. Belangstellenden kunnen deze reviews lezen en zich een beeld vormen hoe bijvoorbeeld de zorg en behandeling van de Frankelandgroep wordt ervaren. De reviews kunnen op deze manier helpen bij het maken van een keuze voor een hulpverlener of zorginstelling.

Wij ondersteunen ZorgkaartNederland (initiatief van Patiëntenfederatie Nederland) van harte en hopen dat u ook een waardering wilt plaatsen voor de Frankelandgroep.

Klanttevredenheid

Het onafhankelijk onderzoeksbureau Facit voert één keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit bij de Frankelandgroep. Facit onderzoekt wat bewoners/cliënten en contactpersonen vinden van onze zorg- en dienstverlening.

Zo wordt tijdens het klanttevredenheidsonderzoek onder meer bij bewoners/contactpersonen nagevraagd of zij de Frankelandgroep, op een schaal van 0-10, zouden aanbevelen bij familie en vrienden. Hierin staat 0 voor 'zeer waarschijnlijk niet' en 10 voor 'zeer waarschijnlijk wel'.

Meer informatie