Onze vakantievilla's

Onze vakantievilla’s zijn bedoeld voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep. Met de villa’s willen wij u de kans bieden om in een veilige en vertrouwde omgeving vakantie te vieren.

Als bewoner of cliënt van de Frankelandgroep heten wij u graag welkom in onze vakantievilla's ‘de Pastorie’ in Rockanje en ‘La Sorpresa’ in het Spaanse dorp Benissa!  

De Pastorie

Het vakantiehuis ligt in het hart van de badplaats Rockanje met in de directe nabijheid een supermarkt, bank, postkantoor, winkeltjes en restaurantjes. Het strand ligt op een steenworp afstand en is via verharde wegen te bereiken. Op de terrassen van de strandpaviljoens kunt u genieten van de zee.

Inrichting

De vrijstaande villa heeft op de begane grond een ruime woonkamer met een eet- en zitgelegenheid, een serre, een bibliotheekruimte met open haard, een compleet ingerichte keuken en een toilet.

Op de 1e en 2e etage zijn 9 logeerkamers, waarvan 5 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. Buiten is een terras in een fraaie tuin van 1200 m².

Het afgelopen jaar heeft het interieur van de villa een spectaculaire transformatie ondergaan. Hierbij zijn niet alleen alle meubels vernieuwd, maar is ook de stijl van de villa is opgefrist en gemoderniseerd.

Veilige en vertrouwde omgeving

Villa de Pastorie in Rockanje is primair bedoeld voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep. De vakantievilla heeft diverse voorzieningen voor minder validen (waaronder een traplift) en biedt een veilige en vertrouwde omgeving.

Meer informatie over de Pastorie

Hoewel de Pastorie primair bedoeld is als vakantiebestemming voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep, bieden wij mensen die een relatie hebben met de Frankelandgroep de mogelijkheid om de Pastorie te huren. 

Wilt u graag meer informatie over de villa, de huurkosten of over de mogelijkheid om te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen Marie-Claire Lekkerkerk-de Haan, coördinator van de Pastorie.

 010 - 426 49 25
 reserveren.rockanje@frankelandgroep.nl

Adres

Dorpsweg19
3235 AD Rockanje

La Sorpresa

De tegen een berg gelegen driehonderd jaar oude wijnboerderij (finca) biedt prachtig uitzicht op zee en de omringende bergen. Vanaf de grote veranda en de diverse overdekte terrassen heeft u een schitterend zicht op de grote tuin met fruit-, amandel- en olijfbomen. Op slechts 15 minuten afstand liggen de grote boulevard en het mooie strand van Calpe.

Faciliteiten

De villa staat op 12.500 m² grond en beschikt over alle denkbare faciliteiten. Voorzien van een grote living, een uitgebreide eetkeuken met alle benodigde apparatuur, diverse kleinere zitjes en een groot aantal slaap- en badkamers biedt de villa ruimte aan 18 personen.

In de huiskamer staat een televisie met ontvangst van de Nederlandse zenders en Netflix, alsook audioapparatuur en veel cd’s met diverse genres muziek.

De finca, overige gebouwen en het buitengebeuren zijn prachtig betegeld. Bovendien beschikt de villa over een grote wijnkelder (bodega).

Spel en ontspanning

In de tuin vindt u twee grote zwembaden (waarvan één verwarmd), een jacuzzi, een sauna, een barbecue en een tennisbaan (inclusief tennisrackets). Daarnaast kunt u gebruikmaken van speciale wandelstokken en fitheidsapparatuur.

In de villa heeft u vele spellen, puzzels, tijdschriften en een uitgebreide bibliotheek tot uw beschikking.

Kortom: in en om de prachtige villa hoeft u zich niet te vervelen!

Veilige en vertrouwde omgeving

La Sorpresa is primair bedoeld voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep. Met de villa willen we mensen in een veilige en vertrouwde omgeving vakantie laten vieren. Die veilige en vertrouwde omgeving wordt mogelijk gemaakt dankzij vrijwilligers, die de vakantievierders zo nodig begeleiden.

Meer informatie over La Sorpresa

Hoewel La Sorpresa primair bedoeld is als vakantiebestemming voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep, bieden wij mensen die een relatie hebben met de Frankelandgroep de mogelijkheid om La Sorpresa te huren. 

Wilt u graag meer informatie over de villa, de huurkosten of over de mogelijkheid om te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Jolanda Keldermans, coördinator La Sorpresa bij de Frankelandgroep.

 010 - 426 49 25
 j.keldermans@frankelandgroep.nl

Adres

Olta 37 A
03710 Calpe / Benissa
Alicante

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11