Sport en recreatie

Bewoners van de Frankelandgroep kunnen kosteloos gebruik maken van de Sport- en Recreatieclub. Een unieke voorziening met verwarmd zwembad, fitnessruimte en solarium. 

Zwembad

Het zwembad is het hart van de Sport- en Recreatieclub. Bijzonder is dat het volledig is afgestemd op het gebruik door ouderen. Zo zijn er onder andere een extra brede trap met leuningen om in het water te komen, een speciale lift, een hogere water- en luchttemperatuur en speciaal ontworpen kleed- en doucheruimten. De temperatuur van het water is constant 30 graden Celsius.

Het zwembad heeft een afmeting van 16 x 8 meter, een maximale diepte van 1,40 meter en voldoet aan de strengste voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne. Bovendien beschikt het over een zonneserre met een ligstoel om even heerlijk te kunnen ontspannen.

Fitnessruimte

Onze fitnessruimte beschikt zowel over (persluchtgestuurde) fitnesstoestellen om uw spieren te trainen als apparatuur om uw conditie te verbeteren. Onze cardioapparatuur bestaat onder andere uit een loopband, een crosstrainer, een roeitrainer en een hometrainer.

Naast de fitnessruimte is een aparte ruimte met solarium.

Ontmoetingsruimte

Onze gezellige ontmoetingsruimte beschikt over een moderne bar met enkele zitjes. Hier kunt u op uw gemak een kopje koffie/thee of frisdrank nuttigen, waarbij u de krant of een tijdschrift kunt inzien. Heeft u trek gekregen van het sporten? Onze medewerkers maken tegen betaling graag een tosti voor u klaar!

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11