Roze Salon

Welzijn en ontmoeting

Al decennialang staan wij binnen de Frankelandgroep voor welzijn. Welzijn, oftewel: welbevinden, u goed en gewaardeerd voelen, ‘ertoe doen’, is immers van cruciaal belang voor uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

We faciliteren dan ook een breed scala aan voorzieningen die bijdragen aan uw welzijn. Denk hierbij onder andere aan de smakelijke maaltijden in een gezellige ambiance, de diverse mogelijkheden voor een prettige dagbesteding, de mogelijkheden om anderen te ontmoeten en het bieden van ondersteuning bij levens(einde)vraagstukken.

Eten en drinken

Binnen de Frankelandgroep vinden we smakelijk eten en drinken heel belangrijk. De maaltijden worden immers door veel bewoners gezien als ‘hoogtepunten’ van de dag en geven veelal plezier aan de dag. Met onze maaltijden streven we naar herkenning en de smaak van vroeger.

Lees verder

Welzijnsactiviteiten

Wij bieden een breed aanbod aan activiteiten en welzijnsvoorzieningen. Passend bij de interesses en wensen van onze diverse bewoners.

Lees verder

Sport en recreatie

Bewoners van de Frankelandgroep kunnen kosteloos gebruik maken van de Sport- en Recreatieclub. Een unieke voorziening met verwarmd zwembad, fitnessruimte en solarium.

Lees verder

Visiteclubs

Ouder worden kan met zich meebrengen dat fijne en belangrijke contacten en/of activiteiten wegvallen. Mogelijk doet deze situatie zich ook bij u voor en wilt u meer in contact komen met andere senioren en/of meedoen aan leuke activiteiten. Wellicht is een visiteclub van de Frankelandgroep dan iets voor u!

De Frankelandgroep heeft sinds jaren visiteclubs waar zelfstandig wonende senioren uit Schiedam en Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. Visiteclubs bestaan uit vaste groepen van circa tien deelnemers die één keer per week bij elkaar komen.

Bij een visiteclub kunt u in contact komen met andere senioren, een gezamenlijke hobby uitoefenen en/of kennis maken met nieuwe vrijetijdsbestedingen. Ook is het mogelijk om - tegen gereduceerd tarief - in een sfeervolle ambiance met elkaar te eten, waarbij u een geruime keuze heeft in smakelijke maaltijden.

Lees verder

Roze Salon

Is het voor u soms een drempel om openlijk over uw seksuele geaardheid of genderidentiteit te praten? Of komt u graag op een ontspannen manier in contact met bijvoorbeeld lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en/of interseksuele ouderen (LHBTI-ouderen)? Dan bent u van harte welkom bij de maandelijkse Roze Salon in onze locatie Frankeland!

Lees verder

Ons magazine

Frankelandgroep Nieuws (FGN) is hét glossy magazine voor bewoners, huurders en cliënten van de Frankelandgroep. Het verschijnt vier keer per jaar.

U kunt het gratis magazine als papieren versie terugvinden bij de recepties van onze locaties of het digitaal, online lezen via onze website.

Lees het magazine

Onze vakantievilla’s

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming, waar u in een veilige en vertrouwde omgeving kunt genieten? Dan bent u van harte welkom bij onze vakantievilla's ‘de Pastorie’ in Rockanje en 'La Sorpresa' in het Spaanse dorp Benissa. 

Lees verder

Evenementen

Bekijk de evenementenkalender van de Frankelandgroep. Hierin zijn alle extern toegankelijke activiteiten opgenomen, zoals onze Alzheimer Cafés, Parkinson Cafés en Roze Salons. 

Wees welkom! 

Naar de evenementenkalender

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11