Thuiszorg

Thuiszorg

Woont u zelfstandig in Schiedam of Vlaardingen en heeft u ondersteuning bij het huishouden, verzorging en/of begeleiding nodig? Dan helpt Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep u graag verder.

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep

Nieuwe Haven 243
3117 AB Schiedam
010 - 707 41 12

E-mail
Locatie

Keurmerken

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep beschikt over het PREZO Gouden keurmerk in de zorg.

Ons aanbod

Met thuiszorg van Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep ontvangt u zorg die is samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen kijken we naar mogelijkheden om juist díe zorg en begeleiding te bieden die u nodig heeft, zodat u zich zo lang en zo goed mogelijk thuis kunt redden.

Onze zorg kan bestaan uit één of meerdere onderdelen:

Personenalarmering  Ondersteuning bij het huishouden  Casemanagement dementie  Wijkverpleging  Geestelijke verzorging thuis

Kwaliteit van zorg

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep heeft zowel voor de wijkverpleging als voor ondersteuning bij het huishouden een Gouden keurmerk in de zorg.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de dagelijkse zorg voor ouderen in een kwetsbare situatie. Denk hierbij aan mensen met  dementie of de ziekte van Parkinson.

Ook zijn er gespecialiseerde wijkverpleegkundigen op het gebied van geriatrie, wondzorg en de ziekte van Parkinson bij ons werkzaam.

Onze thuiszorgteams

Bij Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep ontvangt u thuiszorg van medewerkers die werken vanuit een wijkteam. U heeft een (coördinerend) wijkverpleegkundige als aanspreekpunt. Uw wijkteam heeft een thuisbasis bij u in de buurt en kan vanwege de kleinschalige opzet snel inspelen op uw wensen. 

De Frankelandgroep werkt met drie wijkteams: wijkteam Schiedam Centrum, wijkteam Schiedam Noord en wijkteam Vlaardingen. De teams bestaan uit gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen, vakkundig en betrouwbaar. Daarnaast werken er leerlingen/stagiaires onder regie van onze medewerkers.

Welk team komt bij de (aanleun)wooncomplexen?

Woont u in één van de (aanleun)wooncomplexen van de Frankelandgroep, dan levert de dichtstbijzijnde locatie van de Frankelandgroep u de thuiszorg. Uw aanspreekpunt is de afdelingsleiding van de locatie die de thuiszorg levert.

N.B.: in de Havenbogen biedt de Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep alleen de huishoudelijke hulp. De (thuis)zorg wordt daar geleverd door de medewerkers van Liduinahof B.  

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11