Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep

Woont u zelfstandig in Schiedam of Vlaardingen en heeft u ondersteuning bij het huishouden, verzorging en/of begeleiding nodig? Dan helpt Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep u graag verder.

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep (TOF)

Nieuwe Haven 243
3117 AB Schiedam
Tel. 010 - 707 41 12

Gouden keurmerk

PREZO gouden keurmerk in de zorg

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep beschikt zowel voor wijkverpleging als voor ondersteuning bij het huishouden over het PREZO Gouden keurmerk in de zorg.

Meer over onderscheidingen »

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
TOF-wijkverpleging

Zorg Thuis

Met Zorg Thuis van Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep ontvangt u zorg die is samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Samen kijken we naar mogelijkheden om juist díe zorg en begeleiding te bieden die u nodig heeft, zodat u zich zo lang en zo goed mogelijk thuis kunt redden.

Onze zorg kan bestaan uit één of meerdere onderdelen:

Wijkteams

Bij de Frankelandgroep werken we met vier wijkteams. Klik hier voor meer informatie over onze thuiszorgteams.

TOF-wijkverpleging

Langdurige zorg thuis voor cliënten met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg

U krijgt een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg als u blijvend 24 uur per dag toezicht of zorg in nabijheid nodig heeft. Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) bepaalt of u in aanmerking komt voor deze indicatie voor verpleeghuiszorg. In het geval u deze indicatie heeft, kunt u zolang u (verantwoord) thuis woont langdurige zorg thuis van Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep ontvangen.

Wat kunt u van ons verwachten?

TOF-wijkverpleging

Hoge kwaliteit van zorg

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep heeft zowel voor de wijkverpleging als voor ondersteuning bij het huishouden een Gouden keurmerk in de zorg.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de dagelijkse zorg voor ouderen in een kwetsbare situatie en volwassenen met een neurologische aandoening (dementie, Parkinson, Korsakov). 

Onze wijkteams zijn kleinschalig van opzet, zodat een vast team van medewerkers bij u thuis komt.

Woont u in één van de (aanleun)wooncomplexen van de Frankelandgroep? Vanuit onze locaties leveren we Zorg Thuis aan huurders in de Liduinahof, Groenzicht/Meerzicht, Menuet/Suite, DrieLanen, Matlinge en Vaartland. 

 

TOF-wijkverpleging

Wanneer komt u in aanmerking voor Zorg Thuis?

Om voor Zorg Thuis in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig. Bij wie u deze indicatie kunt aanvragen is afhankelijk van welke zorg u nodig heeft. Een uitgebreid overzicht hiervan vindt u op de pagina Indicatiestelling en bekostiging.

Waar kunt u ons vinden?

51.9154548,4.394266399999992

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep (TOF)

Nieuwe Haven 243
3117 AB Schiedam
 
/img/map-icon.png
81, 79

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep. 

 010 - 707 41 12

Stel uw vraag