Draai de camera van je mobiel om, maak een #unselfie!

Geplaatst: 06 februari 2020
Maak een #unselfie!

Wat worden er om ons heen veel 'selfies' - foto's van jezelf - gemaakt. Tijd voor een tegenreactie! In de maand februari roepen wij iedereen op om #unselfies in te sturen: dus géén foto van jezelf, maar van iemand anders. De inzender van de leukste, mooiste, ontroerendste, origineelste unselfie wint een weekend weg voor 9 personen in onze vakantievilla in Rockanje!

Wie zet u graag in het zonnetje?

Wat is een #unselfie?

Maak een #unselfie en klik door naar unselfie.nl

Unselfie is afgeleid van het Engelse woord ‘Unselfish’, wat onzelfzuchtig betekent, en is het tegenovergestelde van ‘selfish’ (zelfzuchtig). Met andere woorden: met een #unselfie plaats je niet jezelf op de voorgrond, maar focus je op de mensen om je heen. Precies wat wij bij de Frankelandgroep zo waarderen!

Hoe ziet de #unselfie actie eruit?

De hele maand februari roepen wij mensen - ook u dus! - op om via de website unselfie.nl een #unselfie in te sturen. Iedereen kan meedoen, óók mensen die niks met de Frankelandgroep te maken hebben. Deelname is heel simpel: u maakt een foto van iemand die u in het zonnetje wilt zetten en uploadt de foto op unselfie.nl. Als u het leuk vindt, kunt u de #unselfie delen via social media, zoals WhatsApp, Facebook en LinkedIn.

Upload een unselfie

Win een weekendje naar Rockanje!

Iedereen die voor het einde van de maand (deadline = 29 februari) een #unselfie instuurt, maakt kans op een weekend weg voor 9 personen in onze vakantievilla in Rockanje. De prijs is overdraagbaar: wilt u iemand anders blij maken met het weekendje weg? Dat stimuleren wij van harte!

WIN! een weekendje in Rockanje voor 9 personen!

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11