Villa de Pastorie

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming in Nederland, waar u in een veilige en vertrouwde omgeving en dichtbij zee kunt genieten? Dan bent u van harte welkom bij vakantievilla de Pastorie in Rockanje.

Het vakantiehuis ligt in het hart van de badplaats Rockanje met in de directe nabijheid een supermarkt, bank, postkantoor, winkeltjes en restaurantjes. Het strand ligt op een steenworp afstand en is via verharde wegen te bereiken. Op de terrassen van de strandpaviljoens kunt u genieten van de zee.

vakantievilla de Pastorie Rockanje - Frankelandgroep

Inrichting

De vrijstaande villa heeft op de begane grond een ruime woonkamer met een eet- en zitgelegenheid, een serre, een bibliotheekruimte met open haard, een compleet ingerichte keuken en een toilet.

Op de 1e en 2e etage zijn 9 logeerkamers, waarvan 5 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. Buiten is een terras in een fraaie tuin van 1200 m².

vakantievilla de Pastorie Rockanje - Frankelandgroep

Veilige en vertrouwde omgeving

Villa de Pastorie in Rockanje is bedoeld voor ouderen die niet goed meer in staat zijn om zelfstandig op vakantie te gaan. Deze vakantievilla heeft dan ook voorzieningen voor minder validen en biedt een veilige en vertrouwde omgeving. Naast bewoners en cliënten van de Frankelandgroep kunnen ouderen uit de hele regio Nieuwe Waterweg Noord terecht in de vakantievilla.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de villa, de huurkosten of over de mogelijkheid om te reserveren, dan kunt u contact opnemen met Marie-Claire Lekkerkerk-de Haan, coördinator van de Pastorie.

 010 - 426 49 25
 reserveren.rockanje@frankelandgroep.nl

Adres villa De Pastorie

Dorpsweg19
3235 AD Rockanje

Google maps