Muziek buíten de locaties

Geplaatst: 14 mei 2020

Wat is het bijzonder om te zien: in deze vreemde en vervelende coronatijd, gebeuren er tegelijkertijd ook heel veel mooie dingen. Mensen steken elkaar een hart onder de riem en proberen er met elkaar én voor elkaar het beste van te maken. Zo ook bij de Frankelandgroep. Graag delen wij een aantal mooie initiatieven met u.

Met als tweede in de reeks - na de prachtige bloemen - de muziek, waarmee onze bewoners en medewerkers omringd worden!

'Music maestro!'

Muziek verbroedert zeggen ze weleens. Dat kunnen wij beamen. De afgelopen tijd zijn onze bewoners en medewerkers bij de verschillende locaties op allerlei manieren opgefleurd met mooie en vrolijke muziek. Met onder andere:

 • Swingen met de Zusjes van Wanrooy bij Vaartland
  Op 14 mei gaven de Zusjes van Wanrooy met hun accordeons een swingend optreden voor bewoners van Vaartland.


   
 • Koningsdagaubade bij Harg-Spaland
  Op Koningsdag werden Harg-Spaland en omgeving gevuld met een prachtige Koningsdagaubade.


   
 • Voorjaarsconcert door Annefleur van den Berg
  Op woensdag 8 april gaf Annefleur van den Berg een heel mooi concert rondom onze locatie Harg-Spaland. Iedereen kon meegenieten van haar geweldige stem en mooie, gevoelige nummers.

  Voorjaarsconcert door Annefleur van den Berg bij Harg-Spaland
   
 • Optreden van The Suspenders
  Op vrijdag 3 april werden bewoners en medewerkers van onze locatie Frankeland rondom het gebouw verblijd met diverse optredens van The Suspenders. Twee muzikale broers die de sfeer er goed in brachten!

  Optreden van The Suspenders bij Frankeland
   
 • Zangeres Belinda bij locatie Vaartland
  "Samen zijn...", klonk het door de speakers op donderdag 2 april. Doordat 'samen zijn' in tijden van de coronacrisis een hele andere betekenis krijgt, was het optreden van zangeres Belinda (Linda van Wijk) bij onze locatie Vaartland des te mooier!

  Zangeres Belinda bij locatie Vaartland
   
 • Het draaiorgeltje van Pepijn
  Wat geweldig: de 11-jarige Pepijn vindt corona maar stom en wil graag iets doen voor de eenzame ouderen, die nu geen bezoek kunnen ontvangen. Zo gezegd, zo gedaan: met zijn draaiorgeltje kwam hij naar onze locatie Vaartland en begon te spelen. Het duurde niet lang of de ramen gingen open en bewoners klapten en zongen vrolijk mee!


   
 • Buitenoptredens van DJ Sjaak
  DJ Sjaak maakte een tour langs de verschillende locaties van de Frankelandgroep en gaf vrolijke optredens vanuit de tuinen. Bewoners en medewerkers genoten en dansten op de balkons, in de huiskamers en vanachter de ramen. Een feestelijk geheel! Zoals onze bestuurder Ben de Koning het zo mooi omschreef: "Als je alle aardigheid uit het leven moet slopen, word je vanzelf creatief".

  Bekijk de verschillende filmpjes van de optredens van DJ Sjaak op Schie online
   

Bewoners genieten!

Onze bewoners en medewerkers genieten van al deze mooie initiatieven. Daarom een groot applaus en een hartelijk dank hiervoor, namens de gehele Frankelandgroep!

 

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11