Gedeelde tweede plaats in verkiezing MVO-ondernemer 2018!

Geplaatst: 10 oktober 2018
MVO-trofee 2018

Op 10 oktober 2018 is de Frankelandgroep op een (gedeelde) tweede plaats geëindigd bij de verkiezing MVO-ondernemer 2018. Met deze positie in de top drie worden we gezien als een van de koplopers met aandacht voor People, Planet en Profit. De MVO-trofee ging naar constructie- en servicebedrijf Voscon uit Vlaardingen. De tweede plaats delen we met huishoudelijk afvalbedrijf Irado uit Schiedam. 

Wij feliciteren Voscon en Irado van harte met deze mooie prestatie!

De verkiezing vond plaats op basis van een publieksstemming tijdens het Sociaal Economisch Netwerk evenement ‘Laat het NETwerken’ in Maassluis. De aanwezige netwerkpartners konden hun stem uitbrengen op basis van pitchvideo's van de drie genomineerden.

Inzet op People versterkt Profit

Eerder al gaf de professionele jury in haar rapport aan dat de Frankelandgroep sterk inzet op People: “Deze zorginstelling neemt jaarlijks tientallen medewerkers aan met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het inplannen van overcapaciteit draagt bij aan het welzijn van medewerkers en aan werkgelegenheid in de regio.” De jury looft de Frankelandgroep hierom en vindt het heel dapper. “De inzet op People wordt niet gezien als kostenpost, maar juist als een manier om de Profit te versterken.”

Verkiezing MVO-ondernemer

Bij de verkiezing MVO-ondernemer 2018 worden organisaties die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het zonnetje gezet. Het Sociaal Economisch Netwerk (SEN) heeft de verkiezing in het leven geroepen, omdat deze ondernemers verantwoordelijkheidsgevoel en lef tonen en het verschil durven te maken. Hiermee zijn zij een voorbeeld voor anderen.

In totaal werden 26 ondernemers uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam voor de verkiezing aangemeld. We zijn trots dat het publiek heeft bepaald dat wij met de MVO-trofee op zak naar huis mochten.

Het Sociaal Economisch Netwerk

Het Sociaal Economisch Netwerk (SEN) is een innovatief platform, dat de regio naar een hoger plan wil tillen. Met partners uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en het maatschappelijk veld. En met participatiebedrijf Stroomopwaarts als aanjager.

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11