Frankelandgroep genomineerd voor titel Beste Werkgever 2017

Geplaatst: 18 januari 2018

Gisteren kregen we te horen dat de Frankelandgroep officieel tot de genomineerden voor de titel ‘Beste Werkgever 2017’ in de VVT-branche behoort. Een nominatie waar we weer trots op zijn! In juni 2017 werden we al verblijd met de resultaten van het onderzoek onder onze medewerkers: met een ‘Beste Werkgeversscore 2017’ van 8,9 lagen we ruim boven het landelijk gemiddelde van 7,6.

Onderzoek ‘Beste Werkgever’

Het onderzoek ‘Beste Werkgever’ wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd door onderzoeksbureau Effectory en Intermediair. Effectory voert het onderzoek uit onder medewerkers van honderden bedrijven en instellingen uit heel Nederland. Zij kijken hierbij naar thema’s als betrokkenheid, bevlogenheid, efficiëntie en klantgerichtheid. Winnaars mogen het keurmerk ‘Beste Werkgever’ een jaar lang gebruiken in hun arbeidsmarktcommunicatie.

Uitslag: 6 februari 2018

Of we ook daadwerkelijk als Beste Werkgever 2017 uit de bus komen? Dat is nog even afwachten! De uitslag wordt bekend gemaakt op dinsdag 6 februari tijdens het ‘Beste Werkgevers Ontbijt’ in de Kromhouthal in Amsterdam. Het Beste Werkgevers Ontbijt wordt vier uur lang rechtstreeks uitgezonden door BNR Nieuwsradio.

Beste Werkgever 2016

Met de allerhoogste score (8,9) werd de Frankelandgroep tijdens de vorige editie uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland in 2016. We kwamen toen als beste uit de bus in zowel de categorie ‘Zorginstellingen’, alsook in de categorie ‘Non-profit > 1000 medewerkers’. Dit jaar vinden er geen overall-categorieën plaats.