Frankelandgroep Beste Werkgever 2020 in sector VVT

Geplaatst: 02 maart 2020
Beste Werkgever 2020

Wat een geweldig nieuws: ook in 2020 mag de Frankelandgroep zich weer Beste Werkgever in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) noemen! Dat maakten Effectory en Intermediair op maandag 2 maart bekend. Met een Beste Werkgeversscore van 8,84 liggen we - net als voorgaande jaren - ver boven het gemiddelde van organisaties met een Beste Werkgevers Keurmerk (7,5).

Onze medewerkers vulden in mei vorig jaar massaal het Beste Werkgeversonderzoek in, waarna we in juni 2019 al verblijd werden met de prachtige resultaten hiervan. Inmiddels is het onderzoek afgerond en zijn de winnaars per branche bekendgemaakt.

2 juni 2020: bekendmaking landelijke winnaars

Happy People - Better BusinessOp 2 juni zal Effectory tijdens het Happy People – Better Business event bekendmaken wie van alle branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is. Dat gebeurt binnen twee categorieën: organisaties met meer of minder dan 1.000 medewerkers.

Het Beste Werkgevers Keurmerk

Beste Werkgever 2019-2020In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden meer dan 500.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Dit eerlijke én gratis keurmerk is alleen te behalen, door wat eigen medewerkers over hun organisatie als werkgever zeggen.

Het recept voor goed werkgeverschap

Beste Werkgevers blijken een aantal zaken gemeen te hebben. Ze hebben over het algemeen een inspirerende directie, weinig managementlagen en een aansprekende missie. Ze geven hun specialisten veel verantwoordelijkheid en hinderen hen niet met onnodige regels. Ze delen informatie over bijvoorbeeld de omzet, winstgevendheid of klanttevredenheid, zodat medewerkers een duidelijk kader hebben om zichzelf en de organisatie te verbeteren. Beste Werkgevers maken bovendien vaker gebruik van sociale innovatie: ze vragen hun medewerkers hoe het werk sneller, goedkoper, slimmer en klantgerichter kan gebeuren. Om al dit soort redenen is het bij Beste Werkgevers volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken.

Goed werkgeverschap: verschillen nemen toe

Organisaties met een Beste Werkgevers Keurmerk scoorden dit jaar gemiddeld een 7,5 in de Beste Werkgevers Scan. Organisaties zonder keurmerk behaalden een gemiddelde score van 6,6. Vorig jaar was dat nog 6,9. Het verschil tussen werkgevers met en zonder keurmerk is dit jaar dus toegenomen.

Verschil tussen werkgevers met en zonder keurmerk

Goed werkgeverschap loont

Beste Werkgevers hebben medewerkers die bevlogen zijn, met plezier hun werk doen en zich bij de organisatie betrokken voelen. Ze krijgen energie van hun werk en ervaren daardoor een lagere werkdruk. Dat komt tot uiting in een lager verzuim, een hogere verloopbestendigheid en een grotere klantgerichtheid. Het Beste Werkgevers Keurmerk maakt het voor organisaties eenvoudiger om nieuw talent te werven.

World class Work place

Nu ook een internationaal keurmerk: World-class Workplace

Het Beste Werkgevers-keurmerk van Effectory komt in 2020 wereldwijd beschikbaar als World-class Workplace. Het principe blijft hetzelfde: goed werkgeverschap belonen met een keurmerk. Meer dan 1.200 organisaties in 90 landen maken kans om door hun medewerkers uitgeroepen te worden tot een World-class Workplace.

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11