Meerzicht (Schiedam - Groenoord)

Voor wie graag wat moderner en luxer woont en in contact wil komen met andere bewoners, is wooncomplex Meerzicht een goede optie. Het complex beschikt over een actieve bewonersvereniging met een eigen inpandige activiteitenruimte. Hierdoor is er regelmatig wat te doen en staat er altijd wel iemand klaar voor een helpende hand.

Meerzicht staat op de hoek van de Churchillweg en de Laan van Bol’es en is gelegen naast Harg-Spaland. Woningcorporatie Habion is eigenaar van het complex. Bewoners van Meerzicht hebben, net als bewoners van wooncomplex Groenzicht, toegang tot de sfeervolle, ruime binnentuin van Harg-Spaland.

 

Appartementen

De elf verdiepingen tellende woontoren bestaat uit 51 luxe seniorenappartementen met een moderne uitstraling. De vrije sector huurwoningen bestaan uit drie kamers met balkon en variëren in oppervlakte tussen de 70 en 80 m2. De twee penthouses op de bovenste etage hebben een oppervlakte van 90 m2.

Voorzieningen

Als bewoner van Meerzicht kunt u gebruikmaken van alle diensten, welzijnsactiviteiten en faciliteiten van Harg-Spaland. Deze locatie kenmerkt zich door een warme en gezellige sfeer. In de brasserie bent u altijd welkom voor een kop koffie/thee en een smaakvolle maaltijd. Harg-Spaland beschikt daarnaast onder meer over een kapper, pedicure, fysiotherapeut en een winkeltje.

Harg-Spaland - handwerken

Activiteiten

De bewonersvereniging van Meerzicht is zeer actief. Iedere dinsdag wordt er in de eigen activiteitenruimte koffie gedronken en eens in de twee weken vindt hier een spelletjesmiddag plaats. Daarnaast kunt u als bewoner van Meerzicht deelnemen aan het uitgebreide activiteitenaanbod van Harg-Spaland. Hier worden regelmatig muziekoptredens georganiseerd, waarbij u van harte welkom bent.

Bereikbaarheid

Wooncomplex Meerzicht is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een bushalte en om de hoek vindt u een tramhalte.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Meerzicht
 • 28 okt

  Beweeggroep

  11:00 tot 12:00 uur, Harg-Spaland - MFC

 • 28 okt

  Geheugengroep

  14:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland - Zonnebloem

 • 28 okt

  Mannensoos / herensoos

  10:30 tot 11:30 uur, Harg-Spaland - Zonnebloem

 • 29 okt

  Creagroep

  10:30 tot 11:30 uur, Harg-Spaland - Zonnebloem

 • 30 okt

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

 • 30 okt

  Bloemschikken

  10:30 tot 11:30 uur, Harg-Spaland - de Floriade / Zonnebloem

51.929238, 4.374833

Meerzicht

Laan van Bol Es
3122 AE Schiedam
 
/img/map-icon.png

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Centraal Woonpunt Frankelandgroep. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. 

 010 - 426 49 25

Stel uw vraag