Groenzicht (Schiedam - Groenoord)

Gelegen aan de Willem Andriessenlaan in Schiedam ligt wooncomplex Groenzicht. Met het prachtige Prinses Beatrixpark op loopafstand, de ideale plek voor wie graag een stukje gaat wandelen of fietsen. Als bewoner van Groenzicht heeft u toegang tot de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin van het aangrenzende Harg-Spaland.

Groenzicht is in eigendom van woningcorporatie Habion. Samen met de woningcorporatie streven wij ernaar om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, veilig en comfortabel. Vanuit Groenzicht kunt u Harg-Spaland grotendeels binnendoor bereiken.

 

Groenzicht - Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Appartementen

In totaal bestaat het wooncomplex uit 49 appartementen, verdeeld over zeven woonlagen. De woningen op de begane grond hebben een terras en alle woningen op de etages beschikken over een balkon.

Het complex bestaat uit verschillende typen twee- en driekamerappartementen, variërend in oppervlakte van 62 tot 66 m2.

brasserie Harg-Spaland

Voorzieningen

Als bewoner van Groenzicht kunt u gebruikmaken van alle diensten, welzijnsactiviteiten en faciliteiten van Harg-Spaland. Deze locatie kenmerkt zich door een warme en gezellige sfeer.

In de brasserie bent u altijd welkom voor een kop koffie/thee en een smaakvolle maaltijd. Harg-Spaland beschikt daarnaast over onder meer een kapper, pedicure, fysiotherapeut en een winkeltje.

welzijnsactiviteiten Harg-Spaland

Activiteiten

Harg-Spaland biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Daarnaast bent u altijd van harte welkom bij de muziekoptredens die hier plaatsvinden.

Diverse activiteiten in Harg-Spaland worden goed bezocht door ouderen vanuit de wijk, waardoor het er altijd levendig is.

Internetcafé Harg-Spaland

Plus Wonen

Huurders in Groenzicht kunnen gebruikmaken van ons concept Plus Wonen. Wij bieden u individuele begeleiding, ondersteuning bij het huishouden en ondersteuning bij het krijgen van maaltijden. U kunt daarnaast deelnemen aan allerlei activiteiten die bijdragen aan uw sociale contacten, beweging en ontspanning.

Plus Wonen is onderdeel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt gefinancierd door Rogplus

Bereikbaarheid

Wooncomplex Groenzicht is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een tramhalte en om de hoek vindt u een bushalte.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Groenzicht
 • 04 dec

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

 • 11 dec

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

 • 18 dec

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

 • 25 dec

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

 • 01 jan

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

 • 08 jan

  Algemene visiteclub

  10:00 tot 15:00 uur, Harg-Spaland

51.929688, 4.374919

Groenzicht

Willem Andriessenlaan
3122 JT Schiedam
 
/img/map-icon.png
81, 79

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Centraal Woonpunt Frankelandgroep. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. 

 010 - 426 49 25

Stel uw vraag