Mantelzorgers uitgenodigd voor High Five-diner!

Geplaatst: 13 november 2018
Mantelzorgers in het zonnetje!

Zaterdag 10 november was de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’. Een dag waarop mantelzorgers in het hele land in het zonnetje worden gezet.  De Frankelandgroep doet hier, net als voorgaande jaren, graag aan mee!

Met de ‘Dag van de Mantelzorg’ willen wij mantelzorgers bedanken en onze waardering uitspreken voor hun goede zorgen. Zowel richting mantelzorgers van onze cliënten in de thuissituatie als richting mantelzorgers van onze bewoners bij de locaties.

Een gezellig avondje uit!

Mantelzorgers van onze cliënten in de thuissituatie bieden wij een avondje uit aan. Zij zijn uitgenodigd voor een gezellig High Five-diner in één van onze Brasserieën en mogen hierbij één gast meenemen. Tijdens deze avond krijgen zij een feestelijk buffet aangeboden en zullen onze keuken- en horecateams het hen zo aangenaam mogelijk maken! De mantelzorgdiners vinden plaats in het eerste kwartaal van 2019.

Aanmelden voor High Five-diner

De aanmeldtermijn voor het High Five-diner voor mantelzorgers liep t/m maandag 7 januari 2019 en is inmiddels verlopen. Mantelzorgers die zich hebben aangemeld, ontvangen uiterlijk vrijdag 11 januari een definitieve bevestiging van de aanmelding.

Professionele fotoshoot met familie

Mantelzorgers professioneel op de foto!

Na het succes van vorig jaar waren mantelzorgers van onze bewoners en van huurders in de Liduinahof en Vaartland uitgenodigd om op zondag 11 november samen met hun familielid plaats te nemen voor de lens van een professionele fotograaf. Speciaal voor deze dag bouwden we bij iedere locatie van de Frankelandgroep een fotostudio op. Was het voor een bewoner of huurder om gezondheidsredenen niet mogelijk om naar de fotostudio toe te komen, dan zocht de fotograaf hen op in hun appartement of in de huiskamer van de afdeling.

Mantelzorgers van bewoners in Frankeland, Harg-Spaland, Jacobs Gasthuis, Schiewaegh of Vaartland óf van een huurder in de Liduinahof of Vaartland waren persoonlijk uitgenodigd voor de fotoshoot. Het resultaat van deze dag: een hoop prachtige, waardevolle foto's!

Stichting Vrienden Frankelandgroep

De High Five-diners en de fotoshoot voor mantelzorgers worden mede aangeboden vanuit de Stichting Vrienden Frankelandgroep.

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11