Frankelandgroep nr 2 'Meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis 2016'

Geplaatst: 14 december 2016
meest cliu00ebntvriendelijke verzorgingshuis

Tijdens het ZorgkaartNederland Gala in Utrecht is de Frankelandgroep gisteren uitgeroepen tot de nummer 2 ‘Meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis 2016’. Wij zijn er trots op dat we volgens de cliënt en zijn/haar mantelzorgers tot deze top behoren! De nummer een is Stichting Warm Thuis, een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie in Oterleek (Noord-Holland).

Kers op de taart

Deze tweede plaats is voor ons een mooie toevoeging aan de prestaties die we in 2016 behaald hebben: we werden benoemd tot Beste Werkgever 2016, we hebben voor alle locaties en Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep (TOF) gouden keurmerken ontvangen voor onze kwaliteit van zorg, en als kers op de taart beoordelen onze cliënten en mantelzorgers ons als een van de meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuizen van Nederland!

ZorgkaartNederland

De patiëntvriendelijkheidsprijs is gebaseerd op de waarderingen op ZorgkaartNederland.nl. Hiermee meet de Patiëntenfederatie verschillende onderdelen van cliëntvriendelijkheid, zoals de informatievoorziening, de bejegening, de behandeling en de accommodatie. Het afgelopen jaar kregen we in totaal 175 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9,0. Door 98,8% van deze mensen worden we aanbevolen.

In het kader van deze nominatie kregen we de opdracht van Patiëntenfederatie Nederland om andere zorginstellingen in een filmpje van maximaal 1,5 minuut een tip te geven over hoe zij hun zorg nog cliëntvriendelijker kunnen maken: