Frankelandgroep in top 10 best gewaardeerde zorginstellingen van Nederland!

Geplaatst: 07 december 2021

Vandaag maakt Patiëntenfederatie Nederland officieel bekend dat wij in de ZorgkaartNederland Top2021 staan. Ook vorig jaar en het jaar daarvoor vielen we in de prijzen.

Ben de Koning, bestuurder Frankelandgroep: “Wij zijn trots en blij! Onze belangrijkste doelen zijn tevreden medewerkers en tevreden klanten. Met dat eerste zit het snor en nu blijkt voor het derde jaar op rij dat ook onze klanttevredenheid dik in orde is. Dat weten we al uit interne enquêtes maar dat blijft iets houden van keuren van je eigen vlees. ZorgkaartNederland vinden wij ook wat dat betreft een beter instrument.”

De bekendmaking vindt vanmiddag plaats tijdens een online evenement.

De Koning: “Ons geheim? Voldoende (gekwalificeerde) medewerkers waarvoor we al het redelijkerwijs mogelijke doen (en het liefst meer) om hen in staat te stellen dagelijks hét verschil te maken voor onze bewoners en overige klanten. En die zien, voelen en ervaren dat. We schieten geen raketten naar de maan. We behandelen mensen gewoon zoals we zelf graag behandeld willen worden.”

Zorgkaart Nederland 2021

Elk verpleeghuis en elke organisatie in de wijkverpleging die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee, evenals elk ziekenhuis en elke kliniek met honderd of meer waarderingen. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties. De sector fysiotherapie is dit jaar voor het eerst toegevoegd.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

Draagt u ons een warm hart toe? Spreek dan uw waardering uit over een van onze locaties of over Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep.

Telefoonummers

Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep 010 - 707 41 12
Locatie Frankeland 010 - 426 49 25
Locatie Harg-Spaland 010 - 247 55 55
Locatie Jacobs Gasthuis 010 - 246 00 86
Locatie Schiewaegh 010 - 409 32 00
Locatie Vaartland 010 - 475 91 11