Compliment

Wij streven er naar dat u zich als bewoner of cliënt in de thuissituatie welkom en thuis voelt bij ons. Graag horen we uw ervaringen met de Frankelandgroep via een van onderstaande kanalen.

Compliment - Frankelandgroep

Mondeling

Allereerst mag u onze medewerkers natuurlijk altijd persoonlijk aanspreken. Wij horen graag uw opmerkingen en suggesties.

Compliment - Frankelandgroep

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een website van Patientenfederatie Nederland, waarop mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. Ook de Frankelandgroep staat op ZorgkaartNederland.

Draagt u ons een warm hart toe? Spreek dan uw waardering uit over een van onze locaties of over Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep (TOF).

Frankelandgroep op Zorgkaart Nederland

Compliment - Frankelandgroep

Onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek

Eén keer per twee jaar laten wij een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door een onafhankelijk onderzoeksbureau (Prismant). Dit bureau onderzoekt wat bewoners/cliënten en contactpersonen vinden van de zorg- en dienstverlening van de Frankelandgroep. Voorafgaand aan dit onderzoek ontvangen bewoners/cliënten een persoonlijke uitnodigingsbrief.