Cliëntportaal

direct inloggen aanmelden

Binnen de Frankelandgroep bieden we bewoners en/of vertegenwoordigers zorg van bewoners de mogelijkheid om gebruik te maken van het cliëntportaal. Een veilige en gebruiksvriendelijke digitale omgeving, waarmee u realtime en op afstand inzage heeft in uw Elektronisch Cliënten Dossier (ECD).

Op deze pagina vindt u alle informatie over het cliëntportaal overzichtelijk op een rij.

Cookies

Wat is het cliëntportaal?

Als bewoner bij de Frankelandgroep heeft u een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Een digitaal dossier, met hierin onder andere alle afspraken die met u gemaakt zijn over de zorg die u van ons ontvangt.

Het cliëntportaal biedt u en/of uw vertegenwoordiger zorg inzage in dit digitale dossier. Hier kunt u onder andere uw persoonlijk plan, uw zorgafspraken, uw geplande activiteiten en de rapportages van de zorgmedewerkers inzien.

Kortdurend verblijf

Wie heeft er toegang tot het cliëntportaal?

Als bewoner heeft u recht op toegang tot het cliëntportaal. Bent u bewoner van een somatische zorgafdeling, dan kunt u daarnaast uw vertegenwoordiger zorg machtigen om toegang te krijgen tot het portaal. U kunt dit aangeven op de zorgovereenkomst die u ondertekent wanneer u bij ons in zorg komt.

Bij bewoners van onze psychogeriatrische zorgafdelingen kan de vertegenwoordiger zorg beslissen of hij/zij inzage in het cliëntportaal wil. Let op: als vertegenwoordiger zorg kunt u alleen toegang krijgen als u officieel bij ons geregistreerd staat als vertegenwoordiger zorg.

Strikt persoonlijk en vertrouwelijk

Veiligheid en privacy

In verband met uw privacy gaan we uiterst zorgvuldig om met uw gegevens en spannen we ons naar vermogen in om het cliëntportaal veilig te houden. We houden ons hierbij aan de geldende wet- en regelgeving ten aanzien van privacy van gegevens en informatiebeveiliging.

Strikt persoonlijk en vertrouwelijk!

Wij willen u er graag op wijzen, dat de gegevens die u via het cliëntportaal ontvangt strikt persoonlijk en vertrouwelijk zijn. Wij verzoeken u dan ook zorgvuldig met het cliëntportaal om te gaan. Dat wil zeggen:

 • Let erop dat u de computer nooit onbeheerd achterlaat als u bent ingelogd in het cliëntportaal.
 • Log altijd uit als u het cliëntportaal weer verlaat.
 • U verstrekt uw gebruikersnaam en wachtwoord niet aan derden en hanteert deze als strikt persoonlijk.
 • Laat uw inloggegevens niet onbeheerd achter.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele verspreiding van via het cliëntportaal verkregen gegevens aan derden.

persoonlijke code

Persoonlijke code voor aanmelding

Om ervoor te zorgen dat alleen uzelf en/of uw vertegenwoordiger zorg toegang krijgt tot het cliëntportaal, maken we gebruik van een 'persoonlijk code'. Deze persoonlijke code heeft u van de maatschappelijke dienst ontvangen bij het ondertekenen van de zorgovereenkomst.

Uw persoonlijke code is uniek en staat bij ons in het systeem gekoppeld aan uw gegevens en kan dus niet door derden worden gebruikt! Wij vragen u deze code paraat te hebben bij het invullen van het aanmeldformulier.

Frankeland - korsakov

Aanmelden voor het cliëntportaal

Bent u een bewoner van de Frankelandgroep? Dan kunt u toegang tot het cliëntportaal aanvragen via het aanmeldformulier voor bewoners:

voor bewoners  

Bent u een vertegenwoordiger zorg van een bewoner van de Frankelandgroep? Dan kunt u toegang tot het cliëntportaal aanvragen via het aanmeldformulier voor vertegenwoordigers zorg:

voor vertegenwoordigers zorg

inloggen in het cliëntportaal

Gebruikershandleiding

Bij de eerste keer inloggen in het cliëntportaal wordt u gevraagd om een wachtwoord aan te maken. Daarnaast dient u elke keer dat u inlogt een nieuwe beveiligingscode aan te vragen. In de gebruikershandleiding vindt u meer informatie over de inlogprocedure en over hoe u het cliëntportaal kunt gebruiken:

open gebruikershandleiding

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het cliëntportaal? Graag verwijzen wij u naar het overzicht met veelgestelde vragen:

open de Veelgestelde vragen

Meer informatie

 • Vragen m.b.t. uw account / inloggevens
  Lukt het niet om in te loggen in het cliëntportaal of heeft u andere vragen over uw account(gegevens)? Neemt u dan contact op met de afdeling kwaliteit van de Frankelandgroep.

 010 - 426 49 25
 clientportaal@frankelandgroep.nl

 • Vragen m.b.t. de inhoud van het cliëntportaal
  Heeft u inhoudelijke vragen of opmerkingen over de gegevens in het cliëntportaal? Neemt u dan contact op met het afdelingshoofd van de betreffende afdeling.