Matlinge (Schiedam – Nieuwland)

Bent u op zoek naar een ruime woning met de nodige voorzieningen binnen handbereik? Dan is wooncomplex Matlinge aan de Nieuwe Damlaan een geschikte optie. Het complex biedt mooie, ruime seniorenappartementen, veelal met een indrukwekkend vergezicht op de skyline van Schiedam met haar havens en karakteristieke molens. Dichtbij gelegen vindt u winkelstraat Nolenslaan, met een gevarieerd aanbod aan winkels.

Matlinge grenst direct aan het informele en levendige Schiewaegh, een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor ouderen in de wijk Nieuwland. Veiligheid, privacy, comfort en welzijn staan hier hoog in het vaandel. Het complex is voorzien van een eigen bewaakte toegang en een lift.

Matlinge - Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Appartementen

Wooncomplex Matlinge bestaat uit 42 ruime seniorenwoningen, verspreid over zeven etages. Alle woningen zijn geschikt voor twee personen en beschikken over een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, badkamer en een balkon. Tevens beschikken alle appartementen over een videofoon. Het wooncomplex bestaat uit verschillende typen woningen, in oppervlakte variërend van circa 72 tot 94 m2.

Brasserie de Serre - Schiewaegh

Voorzieningen

Als bewoner van Matlinge kunt u binnendoor naar Schiewaegh. Hier kunt u gebruikmaken van alle diensten en faciliteiten, zoals brasserie ‘de Serre’, de kapsalon, het winkeltje en de bibliotheek. Verder biedt het pand onderdak aan een apotheek, een huisartsenpraktijk en een praktijk voor fysiotherapie.

welzijnsactiviteiten Schiewaegh

Activiteiten

De Serre heeft de uitstraling van een grand-café en is daarmee een gezellige, levendige ontmoetingsruimte voor zowel bewoners als ouderen uit de wijk. Als bewoner van Matlinge kunt u hier deelnemen aan activiteiten. Daarnaast vinden er regelmatig (muziek)optredens plaats, waarbij u van harte welkom bent.

Bereikbaarheid

Wooncomplex Matlinge is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een bushalte en op loopafstand vindt u een tramhalte en metrostation.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Matlinge

Er zijn geen agenda items gevonden

51.9193345,4.388554999999997

Schiewaegh

Nieuwe Damlaan 759
3119 AT Schiedam
 
/img/map-icon.png
81, 79

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Centraal Woonpunt Frankelandgroep. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. 

 010 - 426 49 25

Stel uw vraag