Liduinahof (Schiedam - West)

Wie graag rustig en beschut woont, met in de directe omgeving tal van voorzieningen en bedrijvigheid, zal zich prima thuis voelen in de Liduinahof. Bij de Liduinahof ligt de nadruk op prettig wonen in een veilige omgeving: uitnodigend, warm en gezellig.

Het wooncomplex is centraal gelegen in de wijk Schiedam-West en grenst direct aan Frankeland. Het centrum van Schiedam ligt op geringe afstand. Een deel van de appartementen ligt aan de prachtige binnentuin, waar u als bewoner bij mooi weer heerlijk van kunt genieten.

Liduinahof - Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Appartementen

De Liduinahof bestaat uit vier verdiepingen en telt 150 tweekamerappartementen voor senioren. Alle woningen zijn identiek en bestaan uit een woonkamer, een (open) keuken, slaapkamer, badkamer, inpandige berging en een balkon of tuin. De seniorenwoningen hebben een oppervlakte van circa 54 m2 en zijn voorzien van personenalarmering.

kapper Frankeland

Voorzieningen

Bij de Liduinahof bevindt zich een mooie en gezellige ontmoetingsruimte met terras (de Hofserre), waar u als bewoner koffie en thee kunt drinken. Daarnaast kunt u - veelal tegen gereduceerd tarief - gebruikmaken van de vele voorzieningen van Frankeland. Frankeland beschikt onder meer over een zwembad, fitnessruimte, beautysalon, kapper, fysiotherapeut, winkel en de sfeervolle Brasserie Lidwien.

brasserie Frankeland

Activiteiten

In de Hofserre kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten en in een ongedwongen sfeer contact leggen met medebewoners. Hierdoor zult u zich snel thuisvoelen. Als bewoner van de Liduinahof bent u daarnaast van harte welkom om gebruik te maken van het uitgebreide welzijnsaanbod van Frankeland. Door de aanloop van ouderen uit de wijk is het hier altijd levendig.

zwembad Frankeland

PlusWonen

Huurders in de Liduinahof kunnen gebruikmaken van ons Frankelandgroep-concept PlusWonen. Wij bieden u een veilige woonomgeving, gelegenheid tot contact, diverse activiteiten, dagbesteding, ondersteuning bij het huishouden en - waar nodig - individuele begleieidng. De activiteiten dragen bij aan uw sociale contacten, beweging en ontspanning.

Plus Wonen is onderdeel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt gefinancierd door Rogplus

Bereikbaarheid

De Liduinahof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het centrum van Schiedam ligt op geringe afstand.

Enthousiast geworden? Heeft u interesse om (op korte termijn) te verhuizen naar de Liduinahof?

Met enige regelmaat komt er bij ons een plekje vrij. Neemt u vooral contact op met Centraal Woonpunt Frankelandgroep voor meer informatie. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur via  010 - 426 49 25.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Liduinahof
 • 04 maa

  Creatieve visiteclub

  13:30 tot 16:30 uur, Frankeland - Gouden Huisje

 • 04 maa

  Vitaliteit visiteclub

  09:30 tot 14:30 uur, Frankeland - Wintertuin

 • 05 maa

  Sport visiteclub

  10:30 tot 12:00 uur, Frankeland - Fitnessruimte

 • 05 maa

  Vitaliteit visiteclub

  9:30 tot 14:30 uur, Frankeland - Wintertuin

 • 06 maa

  Creatieve visiteclub

  13:30 tot 16:00 uur, Frankeland - Gouden Huisje

 • 06 maa

  Kookvisiteclub

  10:00 tot 14:00 uur, Frankeland - Gouden Huisje

51.9143808,4.393036800000004

Liduinahof

Sint Liduinahof
3117 CS Schiedam
 
/img/map-icon.png
81, 79

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Centraal Woonpunt Frankelandgroep. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. 

 010 - 426 49 25

Stel uw vraag