Wonen met zorg

Vaartland in Vlaardingen

Onze locaties

Kunt u door lichamelijke en/of geestelijke beperkingen niet langer zelfstandig thuis wonen? Dan bent u van harte welkom in een van de vijf locaties van de Frankelandgroep.

Onze locaties in Schiedam en Vlaardingen hebben elk een eigen identiteit en sfeer die voortkomt uit hun ontstaansgeschiedenis. Zo beogen we dat iedere bewoner zich, met zijn of haar eigen levensstijl, thuis voelt in een van deze culturen.

meer informatie

Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf

Bent u op zoek naar een plek om te herstellen van een operatie? Wilt u tijdelijk bij ons logeren omdat uw familie op vakantie gaat? Of heeft u acute zorg of palliatieve zorg nodig? Bij de Frankelandgroep kunt u terecht voor verschillende vormen van kortdurend verblijf.

De locatie waarbij u terecht kunt, is afhankelijk van uw zorgvraag, uw voorkeur en/of de plaatsingsmogelijkheden.

meer informatie

Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Huur- en aanleunwoningen

Bent u op zoek naar een huurwoning waar u zelfstandig en comfortabel kunt wonen, met alle voorzieningen en nodige zorg binnen handbereik? Wij bieden een ruime keuze aan (sociale) huurwoningen voor ouderen in Schiedam en Vlaardingen.

Onze wooncomplexen zijn merendeels gevestigd in de buurt van onze zorglocaties of ontmoetingsruimten. De woningen zijn bestemd voor ouderen met een zorgvraag en/of de behoefte aan beschut wonen, die de zorg- en dienstverlening van de Frankelandgroep willen ontvangen.

meer informatie