Villa La Sorpresa

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming, waar u in een veilige en vertrouwde omgeving kunt genieten van de zon, de zee en een prachtig uitzicht? Dan bent u aan het juiste adres bij onze vakantievilla La Sorpresa (‘de verrassing’) in het Spaanse dorp Benissa, vlakbij Calpe.

Op deze pagina kunt u informatie vinden over onder andere:

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Prachtig uitzicht

De tegen een berg gelegen driehonderd jaar oude wijnboerderij (finca) biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de omringende bergen. Vanaf de grote veranda en de diverse overdekte terrassen heeft u een schitterend zicht op de grote tuin met fruit-, amandel- en olijfbomen.

Op slechts 15 minuten afstand liggen de grote boulevard en het mooie strand van Calpe.

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Faciliteiten

De villa staat op 12.500 m² grond en beschikt over alle denkbare faciliteiten. Voorzien van een grote living, een uitgebreide eetkeuken met alle benodigde apparatuur, diverse kleinere zitjes en een groot aantal slaap- en badkamers biedt de villa ruimte aan 18 personen.

In de huiskamer staat een televisie met ontvangst van de Nederlandse zenders en Netflix, alsook audioapparatuur en veel cd’s met diverse genres muziek.

De finca, overige gebouwen en het buitengebeuren zijn prachtig betegeld. Bovendien beschikt de villa over een grote wijnkelder (bodega) die ook geschikt is voor feesten.

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Spel en ontspanning

In de tuin vindt u twee grote zwembaden (waarvan één verwarmd), een jacuzzi, een sauna, een barbecue en een tennisbaan (inclusief tennisrackets). Daarnaast kunt u gebruikmaken van speciale wandelstokken en fitheidsapparatuur.

In de villa heeft u vele spellen, puzzels, tijdschriften en een uitgebreide bibliotheek tot uw beschikking.

Kortom: in en om de prachtige villa hoeft u zich niet te vervelen!

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Veilige en vertrouwde omgeving

La Sorpresa is bedoeld voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep en voor overige senioren uit de regio. Met de villa willen we mensen in een veilige en vertrouwde omgeving vakantie laten vieren. Die veilige en vertrouwde omgeving wordt mogelijk gemaakt dankzij vrijwilligers, die de vakantievierders zo nodig begeleiden.

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Begeleiding van vrijwilligers

Het beheer van de villa is in handen van een (wisselend) koppel Nederlandse vrijwilligers. U wordt door hen van het vliegveld in Alicante opgehaald en na uw verblijf weer naar dit vliegveld teruggebracht. Op kosten van de Frankelandgroep bieden de vrijwilligers u op de dag van aankomst een welkomstdrankje, hapjes alsook een maaltijd aan.

Verder kunnen zij bijvoorbeeld samen met u boodschappen doen (of u hiervoor naar de winkels brengen) en rondritten en excursies in de omgeving verzorgen, uiteraard in onderling overleg. Wilt u naar het strand, de boulevard of het centrum van Calpe, dan rijden zij u daar graag naartoe!

Hoewel de vrijwilligers veel voor u kunnen betekenen, moet u zich wel realiseren dat u ook voor uw eigen vermaak zorgdraagt.

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Huurmogelijkheden

U kunt de villa boeken in de periode van oktober tot en met eind mei. We werken niet met vaste verblijfsperioden: al naar gelang de aanmeldingen en uw wensen, kunnen we u een reisperiode aanbieden.

(samengestelde) Groepsreizen en individuele reizen
Bent u alleenstaand en wilt u graag met anderen op vakantie, dan is villa La Sorpresa een unieke kans voor u! Naast individuele reizen, bieden wij namelijk ook samengestelde groepsreizen aan met maximaal zeven personen. U meldt zich bij ons aan voor de reis en wij zorgen voor de rest van het gezelschap. Uiteraard maakt u vooraf kennis met uw reisgenoten.

Huurt u de villa liever met een eigen gezelschap, dan kan dat ook. De groep mag in dat geval groter zijn dan zeven personen, waarvan in ieder geval één persoon - in welke vorm dan ook - gebruikmaakt van de zorg- of dienstverlening van de Frankelandgroep.Tevens gelden hiervoor andere prijzen dan de hieronder vermelde bedragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Keldermans.

 

vakantievilla La Sorpresa Spanje - Frankelandgroep

Kamers en (huur)kosten

In de villa zijn diverse type slaapkamers te huur, variërend in kosten:

 • Valencia (€ 45,00 per persoon per nacht)
  een luxe 2-persoonskamer met eigen badkamer en toilet
   
 • Alicante (€ 45,00 per persoon per nacht)
  een luxe 2-persoonskamer met eigen badkamer en toilet
   
 • Altea / Jalon / Denia (€ 39,25 per persoon per nacht)
  mooie 2-persoonskamers met gezamenlijke badkamer
   
 • Moraira / Javea / Benissa (€ 33,50 per persoon per nacht)
  gezellige 2-persoonskamers met gezamenlijke douchegelegenheid en twee toiletten

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Meer informatie en foto's

 

La Sorpresa - de Spaanse verrassing

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de villa, de huurkosten of over de mogelijkheid om te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Jolanda Keldermans, coördinator La Sorpresa bij de Frankelandgroep.

 010 - 426 49 25
 j.keldermans@frankelandgroep.nl

Adres villa La Sorpresa

Olta 37 A
03710 Calpe / Benissa
Alicante

Google maps