La Sorpresa

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming, waar u in een veilige en vertrouwde omgeving kunt genieten van de zon, de zee en een prachtig uitzicht? Dan bent u aan het juiste adres bij onze vakantievilla La Sorpresa (‘de verrassing’) in het Spaanse dorp Benissa. 

La Sorpresa

Prachtig uitzicht

De tegen een berg gelegen driehonderd jaar oude wijnboerderij (finca) biedt prachtig uitzicht op zee en de omringende bergen. Vanaf de grote veranda en de diverse overdekte terrassen heeft u een schitterend zicht op de grote tuin met fruit-, amandel- en olijfbomen. Op slechts 15 minuten afstand liggen de grote boulevard en het mooie strand van Calpe

La

Faciliteiten

De villa staat op 12.500 m² grond en beschikt over alle denkbare faciliteiten. Voorzien van een grote living, een uitgebreide eetkeuken, diverse kleinere zitjes en een groot aantal slaap- en badkamers biedt de villa ruimte aan 18 personen.

De finca, overige gebouwen en het buitengebeuren zijn prachtig betegeld. Bovendien beschikt de villa over een grote wijnkelder (bodega) die ook geschikt is voor feesten.

In de tuin zijn twee grote zwembaden, een jacuzzi, een sauna, een barbecue en een tennisbaan aangelegd.

Veilige en vertrouwde omgeving

La Sorpresa is bedoeld voor bewoners en cliënten van de Frankelandgroep en voor overige senioren uit de regio. Met de villa willen we mensen in een veilige en vertrouwde omgeving vakantie laten vieren. Die veilige en vertrouwde omgeving wordt mogelijk gemaakt dankzij vrijwilligers, die de vakantievierders zo nodig begeleiden.

La Sorpresa - de Spaanse verrassing

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de villa, de huurkosten of over de mogelijkheid om te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Jolanda Keldermans, maatschappelijk werkende.

 010 - 426 49 25