Welzijn en ontspanning

Bij de Frankelandgroep hebben we aandacht voor u als persoon: met uw eigen specifieke achtergrond, interesses, voorkeuren en gewoonten. Wij streven er naar dat u uw dagritme, activiteiten en sociale contacten ondanks het ouder worden ‘zo gewoon mogelijk’ kunt voortzetten. Daarom bieden wij u een breed en uitgebreid aanbod aan activiteiten en welzijnsvoorzieningen. Passend bij de interesses van onze diverse bewoners.

Een overzicht van ons aanbod aan activiteiten en welzijnsvoorzieningen

Welzijnsgids

Welzijnsgids locatie Frankeland

Wist u dat er in onze locatie Frankeland meer dan 100 verschillende (welzijns)activiteiten voor onze bewoners, huurders, cliënten én senioren uit de wijk georganiseerd worden?

Van uitstapje naar de bollenstreek tot wekelijkse yogales en van biljarten tot bloemschikken… Met deze splinternieuwe uitgave van deze gids wordt u op de hoogte gebracht van onze uiteenlopende activiteitenagenda voor het komende jaar.

​De Welzijnsgids is een jaar geldig en bevat alle vaste en terugkerende activiteiten in Frankeland. Alle bewoners van Frankeland en huurders van de Liduinahof en de Havenbogen ontvangen hun eigen bewaarexemplaar.

Het creëren van deze Welzijnsgids voor locatie Frankeland is een pilot. Als de Welzijnsgids hier succesvol blijkt, wordt overwogen om ook voor onze andere locaties een Welzijnsgids te ontwikkelen.

Welzijnsgids downloaden