Locatie Vaartland

Veel persoonlijke aandacht bij de zorg- en dienstverlening, zo is de formule van Vaartland. Dit kenmerkt de verstandhouding tussen Vaartland en de bewoners en andere senioren in de omgeving. Vaartland geniet met haar 55+ servicepakket grote bekendheid bij zelfstandig wonende ouderen in Vlaardingen en omstreken.

Vaartland

Dillenburgsingel 9
3136 EA Vlaardingen
Tel. 010 - 475 91 11

Gouden keurmerkPREZO gouden keurmerk in de zorg

Vaartland beschikt over het PREZO Gouden keurmerk in de zorg.

Meer over onderscheidingen »

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Vaartland in Vlaardingen

Wonen in Vaartland

Vaartland telt 142 appartementen aan de ‘zorgboulevard’ in Vlaardingen. Deze appartementen verhuren we sinds 1 maart 2014 aan senioren met een indicatie voor Zorg Thuis (wijkverpleging, eventueel in combinatie met ondersteuning bij het huishouden).

De entree bestaat uit een ruime hal met steeds wisselende exposities, zitjes en een toko. In ontmoetingsruimte de Grote Vaart hangt een gezellige sfeer.

Vaartland Résidence
Het hoofdgebouw van Vaartland loopt over in Vaartland Résidence, een complex van 35 ruime, luxueuze senioren-woningen. Deze appartementen worden eveneens verhuurd aan senioren met een indicatie voor Zorg Thuis.

meer dan wonen Vaartland

Meer dan wonen

Bijzonder is het servicepakket voor senioren dat Vaartland heeft ontwikkeld. De gemiddeld 250 abonnees zorgen voor een grote dagelijkse toeloop van buitenaf, hechte contacten en een gezellige levendige sfeer in het gebouw.

Senioren vanaf 55 jaar die aan de activiteiten van Vaartland willen deelnemen of gebruik willen maken van de voorzieningen kunnen zich, zonder indicatie, via de stichting Buitenzorg abonneren op het Servicepakket 55+.

 

voorzieningen Vaartland

Voorzieningen en faciliteiten

Vaartland herbergt een groot aantal faciliteiten voor senioren: een bibliotheek, internetcafé, kapsalon, beautysalon, pedicure, winkel en een brasserie. 

Brasserie Vaartland is een moderne brasserie waar bewoners en gasten in een sfeervolle ambiance hun maaltijd kunnen nuttigen. Dagelijks heeft u de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen uit een ruim assortiment van maaltijdcomponenten.

Naast warme maaltijden behoren ook koffie, thee, (fris)drank, belegde broodjes, snacks en een reeks van lunchgerechten tot het assortiment.

Eén van de meest populaire feestelijkheden is het High Five diner. Onder het genot van gepaste muziek krijgt u een exclusief viergangendiner geserveerd.  

 • 19 dec

  High Five-diner

  16:45 tot 20:00 uur, Vaartland - de Grote Vaart info

  Om de twee maanden bieden we op alle locaties een heerlijk menu van hoge kwaliteit aan. Tijdens deze culinaire avonden serveren we onder het genot van (live)muziek een smakelijk en mooi viergangendiner met een kopje koffie of thee toe (overige dranken op eigen rekening).

  Iedereen is welkom om aan te schuiven! Meldt u zich wel van te voren even aan bij de horeca/keuken.

  De kosten voor de culinaire avonden bedragen:

  - bewoners en warme-maaltijdabonnementhouders: € 12,50
  - huurders en overige prijsgereduceerden: € 17,50
  - overige bezoekers: € 22,50

 • 20 feb

  High Five-diner voor mantelzorgers

  17:00 tot 20:00 uur, Vaartland de Grote Vaart info

  Mantelzorgers van onze cliënten in de thuissituatie bieden wij een avondje uit aan. Zij zijn uitgenodigd voor een gezellig High Five-diner in één van onze Brasserieën en mogen hierbij één gast meenemen.

  Tijdens deze avond krijgen zij een feestelijk buffet aangeboden en zullen onze keuken- en horecateams het hen zo aangenaam mogelijk maken!

  Mantelzorgdiners zijn persoonlijk per post uitgenodigd en kunnen zich tot 7 januari 2019 aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.

Bij de locatie Vaartland kunt u terecht voor

Zorgverlening

Paramedische zorg

Welzijn en ontspanning

51.9239526,4.347243899999967

Vaartland

Dillenburgsingel 9
3136 EA Vlaardingen
 
/img/map-icon.png