Alzheimer Café Schiedam

Heeft u dementie of bent u partner of mantelzorger van iemand met dementie? Met het Alzheimer Café biedt de Frankelandgroep u maandelijks de gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten. In een ongedwongen sfeer kunt u ervaringen met elkaar uitwisselen en in gesprek gaan over de problemen die dementie met zich meebrengt. Het Alzheimer Café biedt informatie en steun en werkt aan meer openheid over dementie.

 • 10 okt

  Alzheimer Café

  19:30 tot 21:00 uur, Frankeland

 • 14 nov

  Alzheimer Café

  19:30 tot 21:00 uur, Frankeland

 • 12 dec

  Alzheimer Café

  19:30 tot 21:00 uur, Frankeland

Alzheimer Café Schiedam

De Frankelandgroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Alzheimer Nederland en Minters Mantelzorg. Het programma wordt begeleid door een vast team professionals vanuit zowel de Frankelandgroep als de samenwerkende partners.

De bijeenkomsten starten meestal met een informatief gedeelte, waarin deskundigen u voorlichting geven over diverse thema's, of met de vertoning van een film. Vervolgens is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Afsluitend kunt u, onder het genot van een drankje, op een informele manier ideeën, informatie en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Praktische informatie

Kosten
U bent van harte welkom om het Alzheimer Café in Frankeland te bezoeken. De toegang tot het Alzheimer Café is vrij. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie
De locatie van het Alzheimer Café is de Havenzaal in Frankeland.

Parkeren
Bij Frankeland is beperkte parkeermogelijkheid. Aan de Nieuwe Haven is voldoende mogelijkheid om (betaald) te parkeren.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het Alzheimer Café kunt u (telefonisch) contact opnemen met Matthijs Lokerse, hoofd welzijn Frankelandgroep. 

Hij is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Sint Liduinastraat 10
3117 CS Schiedam   
T 010 - 426 49 25
m.lokerse@frankelandgroep.nl

Stel uw vraag