Vaartland (Vlaardingen - Holy Zuid)

Vlakbij de Vlaardingse Vaart in Vlaardingen bevindt zich wooncomplex Vaartland. Een levendige plek, te midden van een groene omgeving. Met een drukbezochte brasserie hoeft u niet bang te zijn dat het hier stil is. Dagelijks stroomt de brasserie in de middag en de avond vol met bewoners die hier hun maaltijd nuttigen.

Een deel van de huurappartementen bevindt zich binnen de muren van het voormalige verzorgingshuis. De overige appartementen zijn luxe seniorenwoningen gelegen in het sfeervolle aangrenzende appartementencomplex Vaartland Résidence. Alles wat u nodig heeft, vindt u hier onder één dak.

Vaartland - Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Appartementen

Wooncomplex Vaartland beschikt over tien verschillende één- en tweepersoonsappartementen, die in oppervlakte variëren van 23 m2 tot 86 m2. Voor elk type appartement geldt een aparte huurprijs.

De appartementen bestaan uit een zitkamer, slaapkamer, kitchenette (zónder kookaansluiting) met kleine koelkast en een volledig ingerichte badkamer.

brasserie Vaartland

Voorzieningen

Als bewoner van Vaartland kunt u gebruikmaken van diverse voorzieningen, zoals een winkel met breed assortiment, bibliotheek, internetcafé, kapsalon, fysiotherapie en pedicure.

Daarnaast beschikt het complex over een gezellige brasserie. Brasserie Vaartland is een moderne brasserie waar u als bewoner in een sfeervolle ambiance uw maaltijd kunt nuttigen. Dagelijks heeft u hier de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

herensociëteit welzijnsactiviteiten Vaartland

Activiteiten

Zit u niet graag stil of heeft u behoefte aan sociale contacten? Dan kunt u deelnemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten, waarbij het accent ligt op gezellig samenzijn. Ook vinden er regelmatig muziekoptredens en themaweken plaats.

Gaat u liever de deur uit? Dan kunt u deelnemen aan de activiteiten buitenshuis, zoals bustochten, theatervoorstellingen of een bezoek aan een museum.

Vaartland - tai chi

Plus Wonen

Huurders in Vaartland kunnen gebruik maken van ons concept Plus Wonen. Wij bieden u individuele begeleiding, ondersteuning bij het huishouden en ondersteuning bij het krijgen van maaltijden. U kunt daarnaast deelnemen aan allerlei activiteiten die bijdragen aan uw sociale contacten, beweging en ontspanning.

Plus Wonen is onderdeel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt gefinancierd door ROGplus. Huurders betalen een kleine eigen bijdrage.

Bereikbaarheid

Vaartland is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Aan de voorzijde bevindt zich een parkeerplaats en op loopafstand vindt u een bushalte.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Vaartland

Er zijn geen agenda items gevonden

51.9239526,4.347243899999967

Vaartland

Dillenburgsingel 9
3136 EA Vlaardingen
 
/img/map-icon.png
81, 79

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Centraal Woonpunt Frankelandgroep. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. 

 010 - 475 91 11

Stel uw vraag