Vaartland (Vlaardingen - Holy Zuid)

Vlakbij de Vlaardingse Vaart in Vlaardingen bevindt zich wooncomplex Vaartland. Een levendige plek, te midden van een groene omgeving. Met een drukbezochte brasserie hoeft u niet bang te zijn dat het hier stil is. Dagelijks stroomt de brasserie in de middag en de avond vol met bewoners die hier hun maaltijd nuttigen.

Een deel van de huurappartementen bevindt zich binnen de muren van het voormalige verzorgingshuis. De overige appartementen zijn luxe seniorenwoningen gelegen in het sfeervolle aangrenzende appartementencomplex Vaartland Résidence. Alles wat u nodig heeft, vindt u hier onder één dak.

Appartementen

Wooncomplex Vaartland beschikt over tien verschillende één- en tweepersoonsappartementen, die in oppervlakte variëren van 23 m2 tot 86 m2. Voor elk type appartement geldt een aparte huurprijs.

De appartementen bestaan uit een zitkamer, slaapkamer, kitchenette (zónder kookaansluiting) met kleine koelkast en een volledig ingerichte badkamer.

Voorzieningen

Als bewoner van Vaartland kunt u gebruikmaken van diverse voorzieningen, zoals een winkel met breed assortiment, bibliotheek, internetcafé, kapsalon, fysiotherapie en pedicure.

Daarnaast beschikt het complex over een gezellige brasserie. Brasserie Vaartland is een moderne brasserie waar u als bewoner in een sfeervolle ambiance uw maaltijd kunt nuttigen. Dagelijks heeft u hier de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen.

Vaartland - herensocieteit

Activiteiten

Zit u niet graag stil of heeft u behoefte aan sociale contacten? Dan kunt u deelnemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten, waarbij het accent ligt op gezellig samenzijn. Ook vinden er regelmatig muziekoptredens en themaweken plaats.

Gaat u liever de deur uit? Dan kunt u deelnemen aan de activiteiten buitenshuis, zoals bustochten, theatervoorstellingen of een bezoek aan een museum.

Vaartland - tai chi

PlusWonen

Huurders in Vaartland kunnen gebruik maken van ons concept PlusWonen. Wij bieden u individuele begeleiding, ondersteuning bij het huishouden en ondersteuning bij het krijgen van maaltijden. U kunt daarnaast deelnemen aan allerlei activiteiten die bijdragen aan uw sociale contacten, beweging en ontspanning.

PlusWonen is onderdeel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en wordt gefinancierd door ROGplus. Huurders betalen een kleine eigen bijdrage.

Bereikbaarheid

Vaartland is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Aan de voorzijde bevindt zich een parkeerplaats en op loopafstand vindt u een bushalte.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Vaartland
 • 19 dec

  High Five-diner

  16:45 tot 20:00 uur, Vaartland - de Grote Vaart info

  Om de twee maanden bieden we op alle locaties een heerlijk menu van hoge kwaliteit aan. Tijdens deze culinaire avonden serveren we onder het genot van (live)muziek een smakelijk en mooi viergangendiner met een kopje koffie of thee toe (overige dranken op eigen rekening).

  Iedereen is welkom om aan te schuiven! Meldt u zich wel van te voren even aan bij de horeca/keuken.

  De kosten voor de culinaire avonden bedragen:

  - bewoners en warme-maaltijdabonnementhouders: € 12,50
  - huurders en overige prijsgereduceerden: € 17,50
  - overige bezoekers: € 22,50

 • 20 feb

  High Five-diner voor mantelzorgers

  17:00 tot 20:00 uur, Vaartland de Grote Vaart info

  Mantelzorgers van onze cliënten in de thuissituatie bieden wij een avondje uit aan. Zij zijn uitgenodigd voor een gezellig High Five-diner in één van onze Brasserieën en mogen hierbij één gast meenemen.

  Tijdens deze avond krijgen zij een feestelijk buffet aangeboden en zullen onze keuken- en horecateams het hen zo aangenaam mogelijk maken!

  Mantelzorgdiners zijn persoonlijk per post uitgenodigd en kunnen zich tot 7 januari 2019 aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.

51.9239526,4.347243899999967

Vaartland

Dillenburgsingel 9
3136 EA Vlaardingen
 
/img/map-icon.png