Heijermansflat (Schiedam - Woudhoek)

Midden in de wijk Woudhoek en op een steenworpafstand van Park Kethel, staat de Heijermansflat. Heeft u binding met de wijk en komt u graag in contact met buurtgenoten? Dan is dit wooncomplex ideaal voor u. In de Heijermansflat staan medebewoners altijd klaar voor een helpende hand. De appartementen zijn vooral geliefd bij de jongere ouderen.

De Heijermansflat, gebouwd in 1972, is begin 2017 geheel gerenoveerd. Eigenaar van de Heijermansflat is woningcorporatie Woonplus. De Frankelandgroep draagt de huurkandidaten voor aan de woningcorporatie.

Heijermansflat - Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Appartementen

De 160 huurwoningen van de Heijermansflat zijn verdeeld over 20 woonlagen en bestaan uit zowel twee- als driekamerappartementen. Alle woningen hebben een balkon.

De oppervlakte van de seniorenappartementen varieert tussen de 55 en 60 m2.

Winkelcentrum Hof van Spaland

Voorzieningen

In de omgeving van de Heijermansflat vindt u de nodige voorzieningen. Binnen één tramhalte bent u bij het overdekte winkelcentrum Hof van Spaland met een grote diversiteit aan winkels.

Aan de rand van het drukbezochte Park Kethel bevindt zich natuurcentrum de Boshoek, voor jong en oud de moeite van het bezoeken waard.

Ontmoetingsruimte Heijermansflat - Huur- en aanleunwoningen Frankelandgroep

Activiteiten

Op de begane grond van de flat bevindt zich een ontmoetingsruimte waar u kunt deelnemen aan diverse activiteiten. Daarnaast kunt u hier op een gemakkelijke manier in contact komen met uw mede flatbewoners.

Bereikbaarheid

De Heijermansflat is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte bevindt zich op loopafstand.

Bekijk de virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding Heijermansflat
51.937984, 4.370230

Heijermansflat

Heijermansplein
3123 LA Schiedam
 
/img/map-icon.png
81, 79

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Centraal Woonpunt Frankelandgroep. Zij zijn bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. 

 010 - 426 49 25

Stel uw vraag