Vrijwilligers

Werken in één van de locaties van de Frankelandgroep betekent niet zomaar in een zorginstelling werken. De Frankelandgroep pretendeert méér te zijn dan dat. Voor onze bewoners en klanten maar ook voor onze medewerkers en vrijwilligers.

Wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de belemmeringen en daardoor gebeurt er veel!

 

Openstaande vacatures

Jacobs Gasthuis - visiteclub

Breed pakket

De Frankelandgroep biedt een breed pakket van woon-, zorg- en dienstverlening zowel aan bewoners van de diverse locaties als aan zelfstandig wonende 55+ers ‘in de wijk’. Activiteiten en voorzieningen waarvan gebruik gemaakt kan worden zijn bijvoorbeeld kapper, pedicure, schoonheidsspecialist, manicure/pedicure, restaurant, vervoer, zwembad en fitheidsruimte. Hierbij is de inzet van vrijwilligers niet meer weg te denken!

Er zijn dan ook tal van mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. Neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinatoren van onze locaties.

Schiewaegh - nostalgiekamer

Contract

Ga je aan de slag als vrijwilliger bij de Frankelandgroep dan is dat niet vrijblijvend: we rekenen op je, eventueel ook op feestdagen en in het weekend. Je krijgt een contract en hebt een vast contactpersoon binnen de Frankelandgroep.

Voorafgaand aan je werkzaamheden nodigen we je uit bij de algemene introductie voor nieuwe medewerkers en krijg je een inwerkschema. Met name als je in je functie intensief met ouderen omgaat, word je jaarlijks bijgeschoold.