Vrijwilligers

Werken in één van de locaties van de Frankelandgroep betekent niet zomaar in een zorginstelling werken. De Frankelandgroep pretendeert méér te zijn dan dat. Voor onze bewoners en klanten maar ook voor onze medewerkers en vrijwilligers.

Wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de belemmeringen en daardoor gebeurt er veel!

Jacobs Gasthuis - visiteclub

Breed pakket

De Frankelandgroep biedt een breed pakket van woon-, zorg- en dienstverlening zowel aan bewoners van de diverse locaties als aan zelfstandig wonende 55+ers ‘in de wijk’. Activiteiten en voorzieningen waarvan gebruik gemaakt kan worden zijn bijvoorbeeld kapper, pedicure, schoonheidsspecialist, manicure/pedicure, restaurant, vervoer, zwembad en fitheidsruimte. Hierbij is de inzet van vrijwilligers niet meer weg te denken.

Er zijn dan ook tal van mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. Neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinatoren van onze locaties.

Schiewaegh - nostalgiekamer

Contract

Vrijwilligers bij de Frankelandgroep worden uitgenodigd bij de algemene introductie voor nieuwe medewerkers. Iedere vrijwilliger krijgt een contract en inwerkschema. Tevens heeft een ieder een vaste contactpersoon en wordt de vrijwilliger jaarlijks bijgeschoold. Dit laatste is met name bedoeld voor de vrijwilligers die intensief met ouderen omgaan.

Vrijwilligerswerk is echter niet vrijblijvend. Kiest u ervoor om als vrijwilliger bij de Frankelandgroep werkzaam te zijn, dan rekenen we op u, ook eventueel op feestdagen en in het weekend.