Komt u ook naar ons Open Huis op zaterdag 17 maart?

Geplaatst: 8 maart 2018
week van zorg en welzijn

Bij de Frankelandgroep staan aangenaam wonen, goede zorg en dienstverlening en gezelligheid hoog in het vaandel. Wilt u als senior eens een kijkje komen nemen? Dat kan tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg op zaterdag 17 maart 2018, van 11.00 tot 15.00 uur, bij onze locaties Frankeland, Harg-Spaland, Jacobs Gasthuis, Schiewaegh en Vaartland.

Onze medewerkers staan voor u klaar om u informatie te geven over de mogelijkheden van wonen en zorg binnen onze locaties en van zelfstandig wonen met Zorg Thuis in onze (aanpalende) wooncomplexen. Vanzelfsprekend kunt u ook een rondleiding krijgen.

U bent van harte welkom!

Programma

Ontvangst

Op alle locaties ontvangen wij u met een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Informatie + rondleiding

Onze medewerkers informeren u over het ruime aanbod aan zorg- en dienstverlening en activiteiten binnen de Frankelandgroep. Zij geven u een rondgang door de locatie en laten u proeven van de sfeer op de afdelingen en in de wooncomplexen. Uiteraard kunt u ook verschillende woningen bezichtigen.

ProeverijtjeNeem een hap van een heerlijke amuse en uw smaakpapillen doen de rest!

Op al onze locaties bieden wij u een proeverijtje van een warme en een koude amuse. Bij de Frankelandgroep staat goede voeding hoog in het vaandel. Neem een hap en uw smaakpapillen doen de rest!

Stuur een kaartje!Stuur een kaartje!

Wilt u een ouderwets kaartje sturen naar een vriend of een familielid? Schrijf de kaart ter plekke en wij doen hem voor u op de post.

 

Week van Zorg en Welzijn

De Open Dag van de Zorg is onderdeel van de landelijke Week van Zorg en Welzijn, die plaatsvindt van 12 t/m 17 maart 2018. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zo ook de Frankelandgroep!