Bent u op zoek naar een maatje?

Week van het GelukVan 1 t/m 8 oktober 2020 vond in Schiedam de Week van het Geluk plaats. Een week waarin de gemeente Schiedam en verschillende betrokken organisaties van alles organiseren om het geluk in onze stad te bevorderen. Zo ook de Frankelandgroep.

Omdat we geluk het hele jaar door willen bevorderen, blijft onze Ik zoek... / Ik bied... pagina ook ná de Week van het Geluk gewoon bereikbaar!

Geluk zit vaak in kleine dingen: wakker worden op een zonnige dag, verrast worden met een bloemetje, de natuur om je heen. Soms kun je een helpende hand gebruiken om geluk te ervaren. Juíst in coronatijd. Iemand die een boodschap voor je meeneemt of samen iets leuks wilt doen en plezier hebben.

 • Komt u graag in contact met iemand?
  Klik op onderstaande Ik zoek... button voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

  Ik zoek...
   
 • Óf wilt u graag een maatje voor iemand zijn?
  Klik op onderstaande Ik bied... button voor meer informatie. Wij koppelen u graag aan iemand die op zoek is naar een maatje.

  Ik bied...

Ik zoek...

Naar wie u op zoek bent, dat mag u zelf invullen. Misschien heeft u behoefte aan een maatje om een stukje mee te wandelen. Om een kopje koffie mee te drinken of om even mee te kletsen. Of misschien wilt u graag met iemand een theatervoorstelling bezoeken. Weet u zelf niet zo goed naar wie u op zoek bent? Geen probleem! Wij nodigen u van harte uit om dat samen met ons uit te zoeken.

Wat kunt u hiervoor doen?

Vul het 'Ik zoek...' formulier in en vertel ons naar wat voor maatje u op zoek bent. Zodra wij uw oproep hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar een passend maatje en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

aanmeldformulier 'Ik zoek...'

Wat vragen wij hiervoor terug?

Helemaal niks! Als Frankelandgroep vinden we het belangrijk dat we zoveel mogelijk (eenzame) ouderen kunnen helpen om met iemand in contact te komen.

Wilt u juist een maatje zijn voor iemand anders?

Bent u niet zelf op zoek, maar wilt u juist een maatje voor iemand zijn? Met iemand een wandeling maken door het park? Een gezelschapsspelletje spelen? Een kopje koffie of thee drinken? Een keertje naar de stad of misschien met iemand een wekelijks bezoekje aan de markt brengen?

Wij horen graag wat u kunt betekenen voor iemand. Vult u s.v.p. het digitale formulier in en wij kijken of wij u aan iemand kunnen koppelen, die op zoek is naar een maatje!

aanmeldformulier 'Ik bied...'