'Ik zoek...'. Het feest van 2019!

'Ik zoek...' is een gezellig feest voor ouderen uit Schiedam en Vlaardingen, die graag met elkaar in contact komen. Heeft u behoefte aan gezelschap, een maatje voor een praatje, of wilt u iets gezelligs met anderen ondernemen? Of wilt u juist een maatje zijn voor iemand anders?

Dan bent u van harte welkom bij deze feestelijke middag!

  • donderdag 14 februari 2019
  • van 14.30 tot 16.30 uur
  • in de Havenzaal in Frankeland.

UPDATE: vanwege het grote aantal aanmeldingen is de inschrijving inmiddels gesloten!

Heeft u zich aangemeld voor deze feestelijke middag, dan ontvangt u in de week van 11 januari meer informatie.

Ik zoek...

Naar wie u op zoek bent, dat mag u zelf invullen! Misschien zoekt u net als de heer van Velzen iemand om mee te puzzelen. Of gaat u net als mevrouw Frederiks en mevrouw Heijdra graag eens met iemand wandelen. Of bent u net als mevrouw Vlek op zoek naar een maatje om mee te kletsen? Alles kan!

Tijdens het 'Ik zoek...' feest op 14 februari gaan wij ons best doen om voor u de juiste persoon te vinden!

Weet u eigenlijk niet zo goed naar wie u op zoek bent? Geen probleem! U bent van harte welkom om dat tijdens deze feestelijke middag uit te komen zoeken.

Of wilt u juist een maatje zijn?

Bent u niet zelf op zoek naar iemand, maar wilt u juist een maatje voor iemand zijn? Ook dan bent u van harte welkom bij ons 'Ik zoek...' evenement!

  • UPDATE: vanwege het grote aantal aanmeldingen is de inschrijving inmiddels gesloten!

Na afloop een Valentijnsdiner!

We nodigen u van harte uit om na afloop van het feest aan te schuiven bij het Valentijnsdiner in onze brasserie! U betaalt als bewoner/cliënt €8,50 voor dit driegangenmenu. Overige gasten betalen €12,15.

Vervoer

Wij kunnen u voor dit feest thuis ophalen en na afloop van het feest en/of het Valentijnsdiner weer thuis brengen. U kunt uw wensen hierin op de antwoordkaart of via het inschrijfformulier op onze website kenbaar maken.

  • Heeft u zich aangemeld voor de vervoersservice? Dan ontvangt u in de week van 11 februari aanstaande meer informatie hierover.

Bekijk hieronder welke verzoekjes we al binnen hebben: